MAOL syyskoulutuspäivät 2017

Syyskoulutuspäivät järjestetään 6.–7.10.2017 Aurajoen äärellä, Turun yliopiston kauniilla kampuksella. Mukana syyspäiviä järjestämässä ovat MAOL-Turku ry, Åbo Akademi, Turun yliopisto ja Lounais-Suomen LUMA-keskus

Avajaiset näkyvät myös Educariumin luentosalissa EDU2, tervetuloa!

AIKATAULU ja materiaalit

Syyspäivien aikataulu on nähtävissä ja ladattavissa täälläHUOMIO! Aikataulu on päivitetty ja sisältää tiedot uusista ja perutuista luennoista.

TYÖPAJAT / LUENNOT

  • Molekyylimallinnus kemian opetuksessa luennolle osallistuvat. Ottakaa luennolle oma tietokone mukaan ja ladatkaa siihen MarvinSketch-ohjelma.
  • Tutkivaa oppimista GoLab-verkko-oppimisympäristössä. Työpajassa tutustutaan vapaasti käytettävissä olevaan verkko-oppimisympäristöön, jonka avulla voit luoda ja jakaa tutkivaan oppimiseen soveltuvia oppitunteja. Apunasi on valmis, mittava virtuaalilaboratorioiden kirjasto. Ota oma kone mukaan. Ilmoittautuminen työpajaan: koulutus@maol.fi

Koulutus päivien materiaalit, ovat ladattavissa täältä.

 

Tapahtumaa tukemassa

 

KAMPUSKARTTA

Alla on kuva kampuskartasta, johon on merkittynä olennaiset paikat. Parkkipaikkojen tarkempi osoite löytyy ohjelmasta. Suurennettava kampuskartta löytyy täältä.

 

POSTERIESITYKSET

Kiitos kaikille posteriesityksiin ilmoittautuneille! Tuleville syyspäiville saatiin mukavasti posteriesityksiä, joita pääsette näkemään ja kuulemaan syyspäivillä.

Syyspäivien kantavana teemana on ”Tuo tullessas – vie mennessäs”. Suomen matemaattisten aineiden opettajat ovat erittäin ammattitaitoisia. Monilla opettajilla on opetuksessa hyväksi koettuja käytänteitä. Uusia demonstraatioita tulee koko ajan lisääja näitä ideoita on esillä MAOLin syyspäivillä.

  • Syyspäiville tulleet posteriesitykset esitetään syyspäivien nettisivuilla vielä syyspäivien jälkeen.

Posteriesityksen ohjeet ovat ladattavissa viereisestä linkistä (linkki).

Lisätietoja: kalle.vaha-heikkila@huittinen.fi

[parallax-scroll id=”241″]